Bataatti ranut
Bataatti ranskalaiset
a`la mäkisenkauppa
Kuori 3 bataattia
ja pilko ranskalaisten näköisiksi.
Loraus oliiviöljyä.
3 Teelusikallista sormisuolaa.
Ropsaus paprikajauhetta.
3 ruokalusikallista maizena jauhoja.
Sekoita ja heitä pellille.
Paista 220` asteessa 15. minuuttia.
Käännä ranskalaiset ja paista vielä n. 15 minuuttia.
Nauti tatzikin kanssa.
Nämä sun bataattiranut näyttää paljon paremmilta kuin minun tekeleeni, onnistuin saamaan omista jotenkin oudon pehmeitä.
VastaaPoistaTuo lautanen on niin kaunis, täällä kanssa noita muutama.
Kivaa sunnuntaita!
Ei muutakun uutta yritystä vaan. Niitä tarvitsee tosiaan kääntää että tulisi rapeaksi.
PoistaJa tuo lautanen on kyllä nätti. Kierrätyskeskuslöytö :)